Vilken helt suverän Keengreens helg

Jag vet knappt vart jag ska börja!

Vi kör med Keengreens Ila (hon är ju ändå den förstfödda här på kenneln 🙂 )

Malin och Ila var iväg och startade Heelwork klass 2 i lördags i Haninge och det gick helt suveränt, vilket ledde till en andra plats och den sista uppflyttningspoängen och titeln HTM2. Det innebär att Ila snart har så långt namn så man knappt får plats att skriva det: RLD N, RLD F, FSD1, FSD2, FreeCH, HTM1, HTM2 Keengreens Ila

Stort grattis och många lycka till – jag ser fram emot era klass 3 program!

Sen har vi bröderna Fluff som varit ute med Nicoline eller Keengreens Noc ”Floyd” och Keengreens Iron ”Chip” som de ju heter i startklass.  Det började riktigt bra på lördagen på Norrköpings BK med dubbelplacering på prispallen med Chip som etta med 193 poäng och Floyd som tvåa på 191,5 poäng.

På lördagen fick bröderna byta plats och Floyd vann klassen på hela 196 poäng och därmed titeln LD Startklass med Chip som tvåa på 185 poäng.

Stiligt säger jag som bara älskar Keengreens hundar på prispallen och vi och ser fram emot att följa er högre upp i klasserna.

Suveräna Billy, Keengreens Bumblebee har tillsammans med sin förare Lena blivit utnämnda till årets Lydnadshund på Weberöds BK med det tredje bästa snittet på klass 3 tävlingar i hela Skåne!

Stort grattis till både utmärkelsen och de helt suveränt fina priserna!

Sist ut har även jag och Peg tävlat dubbla tävlingar i Startklass denna helgen lördagen på Botkyrka med 167 poäng och en femte placering och på söndagen i Haninge då vi vann på 175,5 poäng.

Leave A Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *