Ute – busa – inne – busa – ute – busa – inne- busa – sova – busa

Precis så ser deras dagar ut just nu – och såklart lite äta ibland. Det är mest full fart och de växer och utvecklas för varje dag som går. Vi är ute massvis med korta stunder för att de inte ska bli kalla med då de har tjock päls och håller igång kan vi vara ute allt längre och de fullkomligt älskar det. Som vanligt får de under uppsikt (såklart) fri tillgång till vår stora skogstomt med alla utmaningar den erbjuder. Berg, stock, sten, ris, och allting därimellan och det tog dem inte lång stund att få upp farten i terräng. Dom är följsamma och lyssnar nästan alltid när man ropar på dem.

De har även fått hänga lite i hundgården och de gillar den. Det finns just nu tre sektioner som de kan springa i mellan. När de är trötta eller kalla kryper de in i den isolerade kojan och vilar tillsammans.

Vi har även börjat med koppelträningen men med blandat resultat får man säga. Helt kul att sitta fast är det såklart inte men jag vet att efter cirka tre promenader nere på vägen brukar det lossna och de följer med riktigt bra.

 

 

 

 

Leave A Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *