Nu är vi på landet!

Med ligan av fyraveckors ungar är vi nu installerade på landet. Vi åkte ut igår och valparna hanterade resan som små proffs, sov snällt och tyst hela timmes resan och tog in den nya platsen utan några större protester. De kändes lite tröttare än vanligt igår men idag har det varit full rulle igen. Camilla är här med morbror Link som kanske inte är så imponerad av sina små släktingar men han vänjer sig så sakterliga. Vi har idag haft utomhuspremiär i snön idag och till vår stora förvåning av det ingen av valparna som ens reagerade. De bara ”aha coolt” och traskade omkring. Efter en sådär 10 minuter blev de lite kalla och då var det ett trött gäng som nöjt rullade ihop sig i sin varma korg. De får härja fritt så ofta som möjligt i köket och busar, undersöker och minglar omkring.

Deras personligheter kommer fram allt mer och jag ska försöka beskriva dem lite mer noggrant.

NAJK – Denna kille är kelig, busig och väldigt intresserad av föremål och gillar att kampa. Han söker ofta närhet, somnar gärna i knät och är inte den som går först fram eller längst bort men hakar gärna på när någon annan hittar på hyss.

ZÄTA – Denna lilla kille är han som hittar på hyss och är tveklöst den som låter mest. Han är snabb, framåt och orädd. Tack och lov är han också social och söker gärna upp människor man kan smaka och och klättra på.

LILLTJEJEN – Hon är en tik enda ut i klospetsarna. Ofta sådär lite vid sidan av sina stökiga bröder och har egna projekt. Superglad i alla människor och barn och kan fräsa till om hennes större syskon försöker sätta sig på henne.

RUTER – Denna hane är så cool, helt orädd tar han sig fram och bara äger med sin närvaro. Han gör saker med bestämdhet och går all in på det mesta. Han ruskar på filten så han möblerar om överallt, leker med sin syster så hon blir svinsur och kommer hoppandes alldeles överlycklig upp i famnen.

Leave A Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *