Mera fina resultat från sista tiden

Vi börjar med Keengreens Jazz med sin suveräna förare Ebba som klättrar DUKTIGT i klasserna. Jag gillar ju statistik och sånt – Vad sägs om 14 felfria lopp 0ch pinne på 12 (!!!!!!) av dessa, två var blåbärstävlingar och kunde inte resultera i någon pinne. Alla felfria lopp de sprungit har de vunnit. Jazz är numera klass 3 hund i hopp och klass 2 hund i agility men någonting säger mig att han snart är uppe i högsta klassen även i agility. Det ska bli så roligt att följa er i den högsta klassen framöver 🙂

Jag gillar att vi har variation och bredd på hundarna från Keengreens.

Härliga Lee, Keengreens Amy har blivit uppflyttad högre spår med fina poäng och VINST

LPI, SPH I, SPH II – Keengreens Amy ”Lee”

Malin och Ila har haft en flitig sensommar/höst med suveräna resultat i både Freestyle och Heelwork.

Vi ska se om jag lyckas sammanfatta ALLA fina resultat.

Tre uppflyttningspoäng i Freestyle klass 1 = FSD1, tre uppflyttningspoäng i Freestyle klass 2 = FSD2, tre uppflyttningspoäng i Heelwork klass = HtM1. Detta är riktigt imponerande!!!

 

Keengreens Prime – har tävlat IK-1 i Enköping och i Fagersta med strålande resultat. Vad sägs om en 6:e plats på 92 poäng, en 2:a plats på 95, en 3:e plats på 89 poäng och en 5:e plats på 87 poäng – alla med FÖRSTA PRIS

Detta gör dem mer än kvalificerade till Unghunds SM i oktober och de ligger just nu som den 21:e bästa unghuden i Sverige!

Keengreens Optimus Prime

Camilla och Link har tagit två 1:a pris i nya lydnadsklass 2 (motsvarande gamla trean). Första tävlingen på 268,5 poäng och vinst och andra tävlingen 274 poäng och vinst även den gången! De har även lyckats plocka pinne i agilityns hoppsklass 1.

Nicoline med Keengreens Iron ”Chip” startade nya stratklass (tidigare klass 1) med strålade poäng och trots en nolla på grund av ett litet missförstånd på hoppet knep de ett första pris på 166,5 poäng och en andra plats i ett startfält på 13 stycken. Stort grattis!

 

Leave A Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *