Keengreens Roch – sista valpen att lämna oss

Camilla som har Link från första kullen har ganska länge varit sugen på en ny valp och vi funderade länge på om hon skulle ha en ”till” Link eller om hon skulle ha ”någonting annat”. I denna kullen föddes det ingen som var så lik Link så då började vi fundera i andra banor. Det blev någonting annat – det blev en Roch 😀

Han är MYCKET på väldigt många vis men han är också oerhört charmerande. Han kommer sätta sin nya matte på prov men jag tror att Camilla kommer lösa det på bästa vis. Han är envisare än synden, pussas gärna med tänderna och ogillar att bli instängd och fasthållen samtidigt som han är oerhört följsam och älskar lek och träning. Han är en smidig liten individ som nästan som en liten vessla (precis som sin mor) lyckas få precis det han vill ha på sitt alldeles egna vis. Han är den hunden som smugit mest, låtit mest men också varit mest där det händer grejer. Älskade underbara lilla huliganunge. Jag är väldigt glad att just du flyttade till Camilla så jag kan följa dig och alla dina hyss på nära håll.

När han blir stor ska han bortsett från att lyckats bli bästis med sin morbror också valla och köra lydnad. Det finns många stora planer för denna lilla kille och fram för allt om ni frågar honom själv så kommer han överträffa dem alla!

Leave A Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *