Keengreens Kit – först att flytta

Johanna och Kit – Nyss hemkomna

Lilla Kit ska vi såklart behålla på foder. Denna lilla hund som flera gånger redan haft det tufft i livet jag har kommit otroligt nära hade jag oerhört svårt att släppa. Hade det inte varit att hon skulle till min sedan länge gamla vän så hade hon fått stanna. Planen är att hon i framtiden ska föra Keengreens linjerna vidare här på kenneln och jag kommer träffa och träna henne massor. Hon är en kopia av sin mamma på många sätt men ännu mera tik av vad Tee var som liten. Hon har en närvaro och ett allvar som man känner igen från gammelmormor Min. Hon är envis, busig och cool. Hon vet vad hon vill och hon har alltid hållit sig lite på sin kant och nästan himlat med ögonen åt sina tre vilda bröder. Hon följer gärna med antingen människor eller de stora hundarna rakt ut i skogen, hon har dragkamp med Herman eller så kryper hon upp och ligger som en boa runt ens hals. Hon är liten men med en enorm personlighet!

Hon åkte hem med Johanna och lillhusse i lördags efter att de stannat hos oss ett dygn för att bekanta sig ännu mer med Kit innan de skulle resa hem tillsammans. Efter att ha protesterat ett tag i bilden har allt gått strålande och jag får många härliga rapporter om en tjej som tar hela flytten med ro, undersöker nyfiket, är följsam, busar, rymmer ibland och sover snällt på natten.

Tack Johanna för att du låter denna lilla tjej bli en del av er familj och att du förstår hur mycket detta betyder för mig!

 

 

Leave A Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *