Keengreens Dart – första grabben att lämna oss

Det finns något så speciellt med sin första border collie. Jag kommer ihåg känslan, förhoppningarna och den totala lyckan när jag stod där med min gamla Beat i min famn. Att få möjligheten att låta någon annan känna samma sak och att sedan få ta del av deras framtida resa tillsammans gjorde det väldigt speciellt att se Dart flytta till Emelie.

Denna ljuvliga lilla kille är en Keengreens unge ut i fingerspetsarna, glad, knasig, lekfull och sådär kärleksfull som bara en genomsnäll border collie valp kan vara. Han har den där lite lidande blicken och stora klara ögon som gör att ALLA som träffar honom bara smälter. Han har en nyfikenhet värre än värst som lurar iväg honom till de märkligaste platserna och jag har jagat, letat och oroat mig över att han skulle försvinna sedan första dagen de fick vara ute.

Dart ska bli Uppsala bo och hänga på Veterinärhögskolan där matte pluggar. Han kommer få en långhårig collie som storasyster och många fyrbenta vänner. Dart ska nog få pyssla med alla hundsporter och pröva på precis allting som man kan tänka sig och drömmarna och planerar för denna lilla grabb är många och stora och jag är säker på att ni tillsamman kommer uppnå varenda en.

Tack Emelie för att just Du ville bli Darts människa och jag är så tacksam att jag kommer få följa er båda! Kolla gärna in Dart på Instagram —> LÄNK

Leave A Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *