Utflyttning ur valplådan!

De senaste dagarna har det verkligen hänt massor. De går, små busar och undersöker saker. De lyssnar efter ljud, de försöker göra egna ljud i form av morrningar och märkliga små urgulliga skall.

 

Strax över två veckor och det kändes igår som om det var dags vår lilla liga att få per plats att leka och utforska. Därför tog jag idag bort valplådan så nu har de hela hagen att vara i. Där finns flera mysiga sovplatser, leksaker och än så länge fyra olika underlag. Hagen kommer såklart att utvecklas tillsammans med valparna men just nu är ju deras utmaning att lokalisera sig och ta sig på sina allt mindre vingliga ben dit man vill samt att utforska leksaker och underlag. Tee höll sig nära som stöd första tiden (10 min) när lådan var borttagen men efter att de käkat och undersökt lade de sig skönt avslappnade och sov och då såg Tee ut att tänka – ”Detta klarar ni fint” och gick och la sig hos mig! Cool morsa det där 🙂

De blir allt mer kontaktsökande och igår fick jag de första svansviftningarna när man kom fram för att prata med dem. Sööööötungar. Jag tror att man kommer komma ännu närmre dessa individer då det bara är fyra att hålla isär och jag ser verkligen fram emot att kunna göra ännu fler saker med varje individ var för sig framöver.

Leave A Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *