Drag, mentalitet, lydnad och rally

Camilla och Link – 2:a

Keengreens hundarna fortsätter att prestera i flertalet grenar.

Camilla och Link hoppade upp en klass i lydnaden och på sin debut i klass II fick de ihop hela 179,5 poäng och det gav dem ett första pris och en 2:a placering.

Stort mega mega grattis – ni är så heta för tillfället och resultaten bara ramlar in. Så glad att få följa med på er resa!!!

Link och Camilla hann även med en agilitytävling med fem fel i alla tre starter och dagens snabbaste tid i samtliga lopp. Sätter ni bara nollan kommer ni snabbt att klättra i klasserna!!

 

ilaontop

Malin och Ila högt upp på prispallen!!

Malin och Ila har tävlat rallylydnadens nybörjarklass med tre godkända resultat (83, 80 och 99 poäng)

Det ger dem titeln RLD N och en placering överst på prispallen.

Snyggt jobbat – jag tycker precis som Ila att ni verkligen hör hemma högst upp på pallen!

 

Suverän bild på suveränt team – Lena & Billy

Keengreens Bumblebee ”Billy” har tillsammans med matte Lena genomfört ett MH. De valde att stå över skotten på min inrådan.

Domaren berömde hans gripande och kamp. Billy visade upp stabila fina egenskaper, snabba avreaktioner, ingen kvarstående rädsla och lite humör på spökena, glad och social rakt igenom!

Ett mycket bra betyg på min avel och stämmer precis med mina tankar om hur en bra border collie ska vara! Tack suveräna Lena för hur du förvaltar din fina prins.

I helgen gick barmarks SM i Sundsvall. Tanken var att Malin skulle dit med Ila. En vän till Malin, Helen Wibom (hemsida) var en hund kort i sitt fyrspann och fick möjligheten att testa Tee. Det fungerade bra och Tee fick tillsammans med tre andra border collies stå på startlinjen i klassen 4spann.

Lördagens race gick bra och hundarna krigade på så bra att de inför söndagen låg tvåa. Team Wibom behöll sin andra plats även på söndagen och det resulterade i ett SM silver! Hur häftigt är inte det? Lilla Tee som visserligen dragit en hel del men aldrig ”på riktigt” presterade fint ihop med de övriga hundarna och att säga att jag är mega stolt över min fina fina tös räcker nog inte!! Tack Helen för att du gav Tee möjligheten att få vara med och mega grattis till en suverän prestation och SM silver!!!!!!


FOTO: Ellinor Kempe

4spann
FOTO: Felicia M. Persson

Malin och Ila krigade på i den minst sagt kuperade banan på 4,8 km och förbättrade sin tid från 18.11 på lördagen till 16.25 på söndagen! Detta gav dem totalt en plats. Strålande insats och det ska bli så spännande att följa er drag karriär! Tusen tusen tack för all hjälp med Tee dessutom!!!!!

14694771_1481978778486108_1628319167_n

FOTO: Felicia M. Persson

ila-malin
FOTO:
Ellinor Kempe 

Leave A Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *