CERT i hoppklass

Det bara rasar in helt suveräna resultat såhär på slutet av säsongen. Denna gången var det underbara Keengreens Jazz från andra kullen som tillsammans med matte Ebba igår körde två felfria rundor i hoppklass 3 vilket resulterade i två SM pinnar och ett CERT.

Idag lyckades de även plocka sista uppflyttningspinnen i agilityklass 2 med en fin 3:e placering så nu är de ett rent klass 3 ekipage på riktigt!!

De debuterade tillsammans i april och har på nio månader tagit sig från blåbärsklass till att plocka SM-pinar och ta CERT. Jag vet vilket suveränt jobb Ebba gjort när hon grundtränat Jazz och det är så roligt att de bara kan klättra i klasserna och placera sig på topp. Detta är ett ekipage som jag ser fram emot att följa LÄNGE framöver på allra högsta nivå.

Detta är har verkligen varit ett suveränt Keengreens år. Fyra hundar har presterat på SM nivå i fyra olika grenar. Prime i vallningen med kvalificering till Nordic Nursey och Unghunds SM men även plockat lite SM poäng inför 2018. Billy (Bumblebee) som ligger med på listan inför lydnads SM 2018. Nu Jazz med sina SM pinnar i hoppklass och Malin med Ila i Freestylen. Det kan bli ett mycket spännande 2018!

Leave A Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *