CERT i freestyle

Malin och underbara Ila från första kullen har idag debuterat i freestyleklass III på dubbeltävling i Linköping med strålande resultat. De lyckades få dubbla uppflyttningar och det innebär i denna klass inte bara ett utan TVÅ stycken CERT. Jag är så stolt så jag nästan spricker. Förstå vilken finfin moster valparna har 🙂

 

Nu när vi har valpar hemma känns det på något vis extra speciellt och man tänker tillbaka. Jag minns när Malin kom och hälsade på Ila första gången och Ila var helt hopplös. Jag minns när Malin kom tillbaka en andra gång och Ila bara valde sin mamman och hängde med Malin hela tiden. Sov, busade och bara hängde efter.

Fotot här intill är från när Malin hämtade hem Ila för mer än fyra år sedan <3 Älskade unge, min förstfödda valp! Tack Malin för att du förvaltar denna fantastiska lilla tjej så suveränt!!

Leave A Reply

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *